Gratis verzonden bij een bestelling vanaf 45 euro | Verzending binnen 1-3 dagen

Nu online... goedkoper verzenden van je enkelbandjes-bestelling.

Hoeveel wil jij betalen voor de verzending vanje pakketje met enkelbandjes? En hoe belangrijk vind jij dat je je pakket kan volgen? In deze blog vertel ik je meer over de aangepaste verzendkosten. Zo kun je goedkoper jouw favoriete enkelbandjes in huis halen.

enkelbandjes ingepakt

Hoe kan ik de verzendkosten aanpassen en toch de mogelijkheid bieden om een pakket te tracken?

Ik heb onderzocht of ik nog een goedkopere wijze van verzenden kan toevoegen. Want zeg nu zelf €3,95 is best een behoorlijk bedrag voor een verzending van een enkel sieraad. Maar ik wil graag de mogelijkheid met track & trace behouden. Wat als ik nu de keuze aan jou laat, aan de klant.

Een goed idee of niet? En welke kosten reken ik zonder track & trace?

De verzendkosten bij een brievenbuspakket

verpakt pakketje met enkelbandjes

Een enkelbandje verzenden door middel van een brievenbuspakket via Post.nl kost € 4,10. Ik reken daarvoor aan jullie € 3,95. Voor jou als klant is 3,95 best een groot bedrag om te betalen als je een enkelbandje van bijvoorbeeld 10,95 wil kopen. Maar goed, je weet wel zeker dat jouw pakket wordt verzonden via een betrouwbare partij en je kunt het volgen door middel van de track & trace. Ik kan de kosten voor de klant natuurijk verlagen. Maar daarmee verhoog ik auutomatisch mijn kosten. Dat is voor een kleine webshop als ik niet betaalbaar.

Hoeveel waarde hecht iemand aan een brievenbuspakket?

Dat is dus iets wat ik me steeds vaker afvraag. Wat zou ik er nu zelf voor over hebben om te betalen voor de verzending van mijn sieraden en hoe belangrijk vind ik het dat ik het pakketje kan volgen? Eigenlijk denk ik dat ik liever wat minder verzendkosten betaal. De kans dat het verzenden misgaat, ook door middel van een postzegel, is echt klein. Maar misschien denk jij er weer anders over?

Daarom krijgt de klant de keuze.

Ik heb gezien dat ik gemakkelijk meerdere verzendwijzes kan kan toevoegen in de webshop. Dus nu is het tarief van €1,95 toegevoegd voor een verzending met een postzegel zonder track & trace. Zo kan iedereen de wijze van verzenden kiezen die bij hem of haar past. Ideaal toch? Ik ga het in elk geval testen. Hopelijk maak ik het op deze manier voor jou een stuk gemakkelijker en goedkoper om een enkelbandje te bestellen. 

Nog snel een enkelbandje scoren voor de mooie nazomer?

enkelbandje met beige schelpen en zwart koord

De scholen beginnen weer, de vakanties zijn afgelopen. Maar het beloofd nog een mooie nazomer te worden. Dus bestel nu nog een enkelbandje, zodat je het schooljaar stijlvol kan starten. De enkelbandjes van €4,95 met de schelpjes in beige en in goud en beige zijn weer op voorraad!

Veel shop plezier!

xxx- Inge