Gratis verzonden bij een bestelling vanaf 25 euro (NL) | Verzending binnen 2 dagen

Uitbreiden van de collectie

Uitbreiden van de collectie

Ook al bestaat Enkelversiering nog maar een 2,5 maand 🥳. De collectie is behoorlijk gegroeid sinds de start. Mijn droom is om webshop te worden waar je heen gaat als je een enkelbandje wil bestellen. Dus dat betekent dat ik ook een flinke collectie moet hebben om uit te kiezen.

Sinds het begin

Zoals jullie in één van eerste blogs lazen ben ik gestart met 48 verschillende enkelbandjes. Je moet ergens beginnen. Inmiddels is dat aantal uitgegroeid tot 80. En gisteren (zaterdag) is er een nieuwe voorraad binnengekomen met daarbij weer 3 nieuwe enkelbandjes. Deze zullen in de loop van de week online komen. ⛱ ☀
Maar ik ben er nog lang niet. Er is nog zoveel moois op de markt. Zo zou ik graag geknoopte enkelbandjes toevoegen in de shop, en leren enkelbandjes. Maar dit is nog een zoektocht. Als één van jullie een tip heeft waar ik leren enkelbandjes kan aanschaffen, dan hoor ik dat heel graag! Het liefst handmade in Nederland of Belgie.
Daarnaast moet ik ook realistisch zijn, dat ik niet alles in één keer kan aanschaffen. Ik mag best de tijd nemen om te groeien. Dat is overigens een hele goede eigenschap voor een webshop eigenaar. Naast dat je hard moet werken moet je ook veel geduld hebben. Dat laatste vind ik wel eens lastig.

Nieuw in de collectie

Graag deel ik wel het nieuwste item in de webshop. Ik vind ze zelf erg leuk. Dat zijn bedeltjes. Deze kun je zelf aan je enkelbandje hangen en hiermee kun je je eigen stijl creëren, hoe tof is dat?! Momenteel staan er 4 soorten bedels in de shop.
bedeltjes voor aan enkelbandjes

Het enkelbandje dat perfect hiervoor is, is de gouden D-ketting enkelband of de zilverkleurig schakelenkelbandje. Deze hebben een grote schakel en kun je kun je helemaal vol hangen met bedels, zoveel je wilt 😊 Welk bedeltje vind jij leuk? Met een schelpje, in het zilver of in het goud? Of met een ster? Hou de collectie bedeltjes in de gaten, binnenkort voeg ik er met zoetwaterparels toe!
gouden d ketting enkelbandje met bedels

Wil je nu meteen een enkelbandje met bedels bestellen? Kijk dan in de collectie bedels en kies jouw favoriet.

 xxx- Inge