Vanaf € 45 geen verzendkosten, binnen 1 tot 2 dagen verzonden.

Bloggen over Enkelversiering.nl

Een blog schrijven.. over enkelbandjes? Kan dat? Wat is er voor spannends te melden over enkelbandjes? Dat vroeg ik mezelf af toen ik deze blogpagina aanmaakte. Maar toch denk ik dat het misschien leuk is om jullie mee te in mijn webshop avontuur. Ik deel graag leuke wetenswaardigheden van enkelversiering.nl.

Welke onderwerpen komen aan bod?
Mijn volgende blog zal gaan over inkopen doen. Hoe ben ik op zoek gegaan naar de enkelbandjes die ik verkoop in de webshop? Maar ik zal jullie ook wat gaan vertellen over het bouwen van de webshop. Het social media avontuur. Hoe lang kun je bezig zijn met het maken van 1 post? Pff, ik hoop dat ik daar nog wat meer snelheid in krijg. Maar hé, al doende leert men. 

Start van enkelversiering.nl
Over leren gesproken. Ik heb de laatste weken al zoveel geleerd! Wat is het leuk om jezelf eens helemaal in het diepe te gooien en te kijken of het lukt. Ik ben op Koningsdag serieus aan de slag gegaan en een ruime week later stond de eerste versie van de webwinkel al live met de eerste collectie enkelbandjes. Ik blijf er dagelijks aan sleutelen. Ik weet dat het nooit af is. Ik zal hard moeten blijven werken en veel moeten leren om van enkelversiering een succes te maken. En ik zal vast ook tegenslagen meemaken. Maar ik ga er voor. Zoals Socrates zegt: De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet.

En nu bloggen?
Ja ook een blog hoort bij online ondernemen. Ik ben geen schrijfster van beroep, dus perfect zal het niet zijn. Maar ook hierbij denk ik .. al doende leert men. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mij te volgen in mijn webshop avontuur. 

Gastblog
Ik zal ook op zoek gaan naar inspirerende gastbloggers. Er zijn zoveel mensen met mooie verhalen. Natuurlijk zullen deze verhalen wel een link hebben met Enkelversiering. Ik hoop dat ik er een paar kan vinden.  

Heb je een vraag of weet je een leuk onderwerp voor een volgende blog? Vul dan het contactformulier in. En wie weet, blog ik de volgende keer over jouw gekozen onderwerp.

Inge

Wil jij ook een enkelbandje kopen? Bekijk de volledige collectie enkelbandjes en misschien zit er iets voor jou tussen.