Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Enkelbandjes van alle materialen

Ik overweeg al een tijdje om echt gouden enkelbandjes in te kopen. Maar ik twijfel. Ook natuursteen en leer staan op mijn wensenlijstje. Welke keuze zal ik maken? Niet alleen de prijs is doorslaggevend hierin, maar ook de kwaliteit en de diversiteit. En natuurlijk de wensen van jullie. 😊

Ik wil natuurlijk een zeer divers assortiment. En van ieder materiaal wil ik graag een enkelbandje op voorraad. Zo heb ik al enkelbandjes van:

gouden enkelbandje van rvs

Maar ik mis nog wel wat materialen. Zo staat leer, natuursteen en goud hoog op mijn wensenlijstje. Maar om dit in te kopen heb je best een groot budget nodig. En ik twijfel nogal. De gouden enkelbandjes vind ik erg lijken op de gouden rvs enkelbandjes. Maar dan ruim 20 euro duurder. Ik weet niet of hier vraag naar is. Mocht dat zo zijn, stuur me dan vooral een berichtje, zodat ik weet wat ik moet inkopen.

 

amazonite kralen

Maar ik ben inmiddels wel tegen iets nieuws aangelopen. Ik ben bij een Nederlandse sieradenmaakster terechtgekomen die echt hele mooie sieraden maakt van leer en natuursteen. Echt prachtig vind ik ze. Ik heb bij haar enkelbandjes besteld met zwart natuursteen en amazoniet kralen. Echt zo mooi! Over die amazoniet kralen ga ik binnenkort een aparte blog schrijven. Dat is een heel bijzonder en natuurlijk materiaal. Daar is zoveel over te vertellen.

Deze week gaat dus één van mijn wensen op het wensenlijstje in vervulling. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. En wil je nu toch liever echt gouden enkelbandje?. Dan zul je nog even geduld moeten hebben. Misschien dat ik dat bewaar voor de feestdagen. Een gouden enkelbandje onder je feestjurk is natuurlijk ook een schitterend idee.

Kun je niet wachten op de nieuwe enkelbandjes? Kijk dan al eens rond in de shop er staat genoeg moois tussen.

xxx- Inge