Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Enkelbandjes XL

In een eerdere blog vertelde ik al over het opmeten van de enkel en het kiezen van de juiste maat voor je enkelbandje. Sinds deze week heb ik iets nieuws toegevoegd, waardoor ook de kortere enkelbandjes ineens binnen bereik komen van mensen die een extra lang enkelbandje nodig hebben.

verlengstukje voor een enkelbandje

Maak jouw enkelbandje langer met een verlengstukje

Ik was al een tijdje op zoek naar verlengkettinkjes, maar kon ze niet vinden. Even heb ik overwogen om ze zelf te maken, maar dat laat ik liever aan de experts over. Alhoewel zeg nooit nooit. Maar ik heb ze gelukkig gevonden. Met deze verlengstukjes kun je je enkelbandje tot 8 centimeter langer maken waardoor het wel past. Natuurlijk kun je een enkelbandje met een schuifknoop er niet mee aanpassen. Maar verder komen alle enkelbandjes met een ketting als sluiting in aanmerking om verlengd te worden. Hieronder enkele foto’s van verlengde enkelbandjes zodat je een idee hebt hoe dat eruit ziet.

enkelbandje rvs hart met verlangstukje zilverenkelbandje salmon met verlengstukje goudenkelbandje zwart met verlengstukje zilver

Ook de korte enkelbandjes komen in aanmerking voor de grotere enkels

Ik vind het heel fijn om deze simpele oplossing te kunnen bieden. Er is niks zo frustrerend dan in een winkel rond te lopen waar je meer dan de helft niet past. Hiermee heb je daar geen last meer van. En kun je dus echt kijken naar wat je het mooiste vind. En komen de sieraden die je normaal gesproken niet zou passen ineens binnen bereik Geweldig toch? De verlengstukje zijn te vinden in de shop en zijn er in de kleuren goud en zilver. Helaas heb ik nog geen roségoud gevonden. Maar we moeten ergens beginnen, wie weet maak ik die toch wel een keer zelf.

Nieuwsgierig geworden naar de hele collectie?

Ik kan me voorstellen dat je nu nieuwsgierig bent geworden naar de hele collectie, nu er veel meer enkelbandjes binnen bereik zijn gekomen. Neem dan snel een kijkje bij alle enkelbandjes.

 xxx- Inge

ps, ik ben bezig met leren enkelbandjes, ze zijn zo mooi! Dus hou de site in de gaten!