Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Enkelversiering.nl bestaat 1 jaar op 5 mei 22

Nu al 1 jaar lang enkelbandjes scoren via Enkelversiering!

Een kleine mijlpaal! Ik weet het nog als de dag van gisteren dat ik de beslissing nam om een webshop te beginnen. Met de geur van seringen begon ik met bouwen. En binnen 2 weken was mijn winkel online. Nu staan er weer seringen op tafel en koppel ik de geur aan de webshop. Grappig hoe dat werkt. 

De grootste webshop in enkelbandjes 

Er zijn al veel veranderingen doorgevoerd in de webshop. En veel, heel veel nieuwe enkelbandjes. Ik begon met 40 soorten. Inmiddels heb ik er meer dan 150. Steeds kom ik weer nieuwe uitvoeringen tegen die ik dan ook wil hebben. Ik wil ook graag een brede collectie. In alle denkbare materialen. Naast echt zilver heb ik sinds kort ook echt goud toegevoegd. Maar ook leer, natuursteen, katoen, kralen en noem maar op. Mijn droom is om dé webshop te worden waar je heen gaat als je een enkelbandje wil kopen. 

Webwinkelkeur en reviews

Inmiddels heb ik ook een keurmerk op de webshop met een review mogelijkheid. Zo fijn om te lezen dat klanten tevreden zijn. Het helpt andere bezoekers om het vertrouwen te vergroten. Daarom ben ik er erg blij mee.

Extra lange enkelbandjes 

Ook heb ik een collectie met extra lange enkelbandjes. Zodat ook damen met een iets bredere enkel een ruime keuze hebben. En verlengkettinkjes heb ik ook toegevoegd aan het assortiment. Dan worden de meeste enkelbandjes een paar centimeter langer.

Wie jarig is trakteert!

Daarom ontvang je de komende 2 weken een cadeautje bij je bestelling! Dat wil je niet missen, dus bestel nu snel jouw favoriete zomer sieraad.

Mooi weer op komst

Op het moment dat ik deze blog schrijf is de weersverwachting gunstig. Ideaal enkelbandjes weer! Ben jij al voorzien? Zo niet bestel dan snel jouw favoriete enkelbandje voordat hij is uitverkocht en ontvang dat cadeautje.

xxx- Inge