Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Hoe je ineens dol kan zijn op enkelbandjes.

De mensen die mij kennen keken totaal niet vreemd op toen ik vertelde dat ik een webshop ging bouwen. Ik noem het gekscherend nog steeds wel eens winkeltje spelen, maar dan in het echt. 😊 Maar toen ik vertelde dat het in enkelbandjes was zag ik wel enkele gefronste wenkbrauwen. Huh, jij draagt toch nooit enkelbandjes?

Enkelbandjes als nicheproduct

Natuurlijk had ik voordat ik mijn webshop startte al behoorlijk wat informatie ingewonnen en wist ik dat ik voor een specifiek product moest gaan. Een nicheproduct noemen ze dat. Dus niet een online winkel met alle sieraden, dat is veel te algemeen en daar zijn al talloze webshops van. Maar alleen maar enkelbandjes met een ruim assortiment, zodat er ook wat te kiezen is. Zo wil ik dé webshop worden waar je heen gaat als je enkelbandjes gaat bestellen. Dat lukt me nooit als ik ook andere sieraden ga verkopen. Daarom kies ik heel bewust voor 1 type sieraad, enkelbandjes dus. Ik was daar zelf al eens naar op zoek geweest voor mijn dochter Merel, maar ik kon die toen slecht vinden. Zo is het idee ontstaan. Ook is dat een product wat je (bij wijze van spreken) in een schoenendoos kan stoppen en in de kast kan bewaren. Ook best handig!

Enkelbandjes dus…

Mijn product was gekozen, ik regelde een kvk-nummer en toen kon ik inkopen gaan doen en de webshop gaan bouwen. De eerste leveringen met enkelbandjes kwamen binnen en ik fotografeerde ze van hun beste kant. Zoals ik al in een eerdere blog schreef, best een klus. Maar zo heb ik toch een ‘band’ opgebouwd met de enkelband. 😉 Vervolgens koos ik er een paar uit, ook lastig want ik vind ze echt allemaal mooi. Deze kocht ik als eerste klant in mijn webshop. Zo kon ik meteen even kijken of alles werkte. En sinds die dag draag ik dagelijks één of twee enkelbandjes. En ik kan me niet voorstellen dat ik er geen aan heb. Zo kun je dus ook een liefde of passie ontwikkelen voor iets wat je eerder niet had of waarvan je niet wist dat je het had. Mijn passie vooraf zat hem meer in het feit dat ik dolgraag een online winkel wilde bouwen. En zo ben ik dus nog steeds winkeltje aan het spelen, maar dan in het echt. Merel mag af en toe meespelen. Dan pakken we samen de bestellingen in, heel gezellig!

enkelbandjes met kralen nude shades
Enkelbandjes met kralen Bazou

Heb ik jou ook aangestoken met het enkelbandjesvirus? Neem dan snel een kijkje in de shop, ik weet zeker dat er iets voor je tussen zit.

xxx- Inge