Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Inkopen doen voor Enkelversiering.nl

Enkelbandjes kopen oftewel inkopen doen, dat is leuk! Maar ook best lastig.
Nadat ik besloot om de webshop te openen begon ik met het bestellen van de voorraad. Ik had niet gedacht dat daar nog zoveel bij komt kijken.

Zeg nu zelf, welke enkelbandjes zou jij willen kopen?
Zoveel mensen, zoveel wensen. Waar ga ik ze inkopen? Hoeveel verschillende soorten enkelbandjes heb ik nodig? Is 15 genoeg, of 25? Hoeveel stuks per soort? Wat kosten ze, hoeveel budget heb ik beschikbaar? Gaandeweg na wat zoekwerk had ik besloten om met minimaal 40 varianten te starten. Het zijn er uiteindelijk 48 geworden en van ieder bandje wilde ik er minimaal drie hebben. Van sommige bandjes heb ik er zes op voorraad. Je weet van te voren niet hoe hard het zal gaan en hoeveel je beschikbaar moet hebben. Nu de shop ruim 2 weken open is zijn er al een aantal bandjes uitverkocht en kan ik weer gaan inkopen en bijbestallen. Er is niks leuker dan shoppen! 

enkelbandje met kralen nude shades enkelbandje goud met mini schelpje  
Bandjes die momenteel zijn uitverkocht.

Nederlandse merken
Het liefste ga ik met unieke Nederlandse merken in zee. Maar die moet je goed zoeken. Ik heb heel wat uurtjes gespendeerd om merken te vinden die ook nog eens aan een andere retailer verkopen. Vaak verkopen ze hun eigen (hand) gemaakt sieraden zelf. Maar ik ben blij dat ik kan starten met 2 toffe merken. Bazou en Boho-Beach. Supermooi en van zeer goede kwaliteit! Ik ben met een aantal andere merken in gesprek en hoop binnenkort meer Nederlandse merken toe te voegen.

Maatwerkadvies
Ook kreeg ik deze week de vraag van een vriendinnengroep die hetzelfde bandje wilde hebben. Omdat ik die niet op voorraad heb ben ik meteen op zoek gegaan en heb ik een voorstel gedaan. Omdat je vaak te maken hebt met een minimaal bestelbedrag heb ik ook 8 nieuwe aan de bestelling toegevoegd. Omdat er nog niet zoveel enkelbandjes voor een klein budget in de collectie staan heb ik deze keer gezocht naar een goedkoop enkelbandje met een verkoopprijs van maximaal 6 euro. Het eerste enkelbandje hiervan met schelpen en een zwart koord staat al op de site en is te koop voor 5 euro. De andere goedkope enkelbandjes zal ik zeer binnenkort toevoegen aan de shop. Hou facebook in de gaten, ook daar komen ze één voor één voorbij.  

Welke soorten enkelbandjes ga ik verkopen?
Het is best een uitdaging om te kiezen en ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is. Ik wilde graag enkelbandjes met schelpjes voor het echte Ibiza-gevoel, bandjes met kralen of bedeltjes. Maar ook van echt zilver 925s, echte gouden 14 karaat enkelbandjes zou ik ook graag willen toevoegen aan het assortiment, maar daarvoor heb ik iets meer budget nodig. En natuurlijk wilde ik ook enkelbandjes voor meisjes verkopen. Daarom heb ik enkelbandjes met een touwtje en een schuifknoop ingekocht. Daarmee kun je gemakkelijk de lengte verstellen en passen ze ook om kleine enkels. Mijn doel is om een webshop te worden met het grootste assortiment enkelbandjes, voor ieder budget, maar dan zal ik er eerst nog een paar moeten verkopen, zodat ik weer ruimte heb om te groeien.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk hier de hele collectie en kies een enkelbandje om je zomerse outfit een persoonlijke touch te geven.

xxx - Inge