Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Jullie geven Enkelversiering een 9,6!

Zo dankbaar en blij met de reacties die ik krijg van jullie. Enkelversiering krijgt een 9,6 van jullie! 

Beoordelingen via Webwinkelkeur

Sinds een paar maanden ben ik goedgekeurd door Webwinkelkeur. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je aan een aantal (wettelijke) vereisten voldoen. Zo moet je bereikbaar zijn en een duidelijk retourproces hebben. Naast deze regels zijn er nog een aantal zaken waaraan je moet voldoen. Pas als alles in orde is mag je lid worden. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na jouw bestelling ontvang je (na 7 dagen) een e-mail met de vraag van mij of alles naar wens is en of je een beoordeling wil achterlaten. Ook als dat niet het geval is wil ik dat heel graag weten. Daar kan ik alleen met van leren. Je kan vervolgens een beoordeling met en zonder tekst achter laten. 

Waarom vraag ik om een beoordeling?

enkelbandjes in de zee

Ik heb getwijfeld of ik dit wel wilde. Niet iedereen zit te wachten op zo'n e-mail. Ik was bang dat het me meer zou kosten (gefrustreerde klanten) dan dat het me zou opleveren. Maar het tegendeel is waar. Verrassend veel mensen vullen het in en ik krijg hele leuke reacties. Natuurlijk word ik daar blij van, maar uiteindelijk wil ik er vertrouwen mee uitstralen. Ik wil laten zien aan de bezoekers van mijn website dat Enkelversiering een winkel is waar je met een gerust hart een bestelling kunt doen. En één van de manieren om dat te bereiken is toch wel het werken met een review systeem.

 

Niet te manipuleren

Wat ik ook goed vind is dat door de koppeling met Webwinkelkeur alleen echte klanten een mail met een reviewverzoek krijgen. Dus de reviews zijn ook van echte klanten. Ook kan ik niet reviews zomaar verwijderen. Als ik dat wil moet ik dat officieel aanvragen en moet ik een hele goede reden hebben waarom ik een review wil verwijderen. Dat maakt het nog betrouwbaarder in mijn ogen.    

Kijk jij naar de reviews van een webwinkel?

En helpt het jou een keuze te maken bij het online winkelen? Ik merk dat ik er altijd op let of een winkel betrouwbaar is. Ik wil altijd weten wie er achter de winkel zit, ik raadpleeg daaro altijd even de 'over mij' pagina. En dus ook de reviews en hoe recent deze zijn is een belangrijke graadmeter.

Twijfel je nog? Niet doen!

Ga met een gerust hart shoppen! Kies je allerleukste enkelbandjes uit. Ik zal je niet teleurstellen. En gebeurt er onverhoopt toch iets? Dan lossen we het altijd op!

xxx- Inge