Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Naar het strand en pakketjes verzenden

Deze week was het een paar dagen behoorlijk warm. Ideaal enkelbandjesweer. We zijn naar het strand gegaan en natuurlijk heb ik een kleine collectie enkelbandjes meegenomen om foto’s van te maken. Maar wat is het moeilijk om in een felle zon foto’s te maken van gouden enkelbandjes. Gelukkig waren de enkelbandjes met kralen en schelpjes beter vast te leggen. Ook heb ik wat korte filmpjes, beter gezegd bewegende foto’s, gemaakt die ik kan gebruiken op onder andere Pinterest.

gouden facet steentjes enkelbandje enkelbandje aan het strand met een zonnebril. Rose goud met muntjes enkelbandje multicolor strand
Een paar voorbeelden van de gemaakte foto's

Pakketjes verzenden

Genoeg over het weer, want ik had beloofd wat te vertellen over pakketjes verzenden en verzendkosten. Toen ik besloten had om de webshop te starten heb ik veel gelezen over de manieren om pakketjes te verzenden. Er zijn diverse aanbieders en meerdere mogelijkheden. Mijn voordeel is dat alle pakketten door de brievenbus passen en dus als brievenbuspakket gefrankeerd worden. Tenzij het zo’n grote bestelling is, maar dat verzend ik het met alle liefde gratis in een grote doos. 😊 Ik wil graag op een gemakkelijke en betrouwbare manier verzenden. Daarom heb ik gekozen voor Post nl. Vanwege het gemak, ik kan de pakketjes hier bij het Post.nl punt afgeven. En ook omdat je met een brievenbuspakket een track & trace code krijgt. Dat is fijn voor de klant, het geeft vertrouwen en ik vind het fijn voor het geval er een pakketje kwijtraakt. Dus geen postzegels op de pakketjes maar gewoon een label van een brievenbuspakket.

Verzendkosten

Een brievenbuspakket met sieraden of iets anders kleins kost €4,10. Als ik de enkelbandjes gratis zou versturen dan moet ik ze een stuk duurder maken, anders hou ik er helemaal niks aan over. Maar dat voelt niet goed. Ik heb liever ‘eerlijke’ prijzen. Het is wel te hopen dat de klanten dit ook waarderen. Als je ergens items rond de 10 euro bestelt zonder bezorgkosten, dan is meestal de verkoopprijs wat naar boven bijgesteld. Bij Enkelversiering kun je ook bestellen zonder bezorgkosten maar dan bij een bestelling vanaf 25 euro. Ook dan is € 4,10 best nog steeds een hap uit de marge. Ik heb wel na een week het gratis bestellen verlaagd van 30 naar 25 euro, dat voelde iets beter. De kosten die ik doorreken aan de klant zijn geen 4,10 maar 3,95. Die 15 cent geef ik graag cadeau 🎁.

Wil je ook een enkelbandje bestellen? En wil je geen verzendkosten betalen? Kijk eens in de collectie tot 7 euro, daar vind je goedkope enkelbandjes waarmee je jouw bestelling net boven de 25 euro krijgt.😉 Fijne dag!

xxx- Inge