Vanaf € 45 geen verzendkosten, binnen 1 tot 2 dagen verzonden.

Social Media

Vorige week vertelde ik over wat er allemaal bij komt kijken voordat er een enkelbandje in de shop staat. Op het moment dat het enkelbandje online staat wil ik dat natuurlijk delen met iedereen die dat wil weten. Dus dat deel ik op Facebook & Instagram.

Online winkel kan niet zonder social media
Als je bedenkt om een webshop te starten, dan weet je dat je ook veel tijd in social media moet gaan steken. Een online business starten zonder social media is heel erg moeilijk. Wil jij een enkelbandje kopen? Dan moet je wel weten dat enkelversiering bestaat. Dus de dag nadat ik de webshop had live gezet, heb ik een Facebook en een Instagram account geopend en heb ik mijn eerste post gemaakt en live gezet. Maar… dan ben je er nog niet. Dan moet je er toch echt aan geloven en de buitenwereld laten weten dat je een webshop in enkelbandjes gestart bent.

Ik ben open!
Ook al heb je die keuze al even gemaakt en is de website al in de lucht, toch is het spannend om het echt wereldkundig te maken.Dus na wat bemoedigende woorden van mijn nichtje heb ik mijn vrienden op uitgenodigd om me te volgen. En dan is het afwachten of je een beetje volgers krijgt. Dat gaat niet vanzelf. Ik ben me er van bewust dat ik nu dagelijks een berichtje moet posten. Ik wil natuurlijk wel zichtbaar zijn zonder dat het te veel wordt. Gelukkig groeit het aantal volgers gestaag.
enkelbandjes die te koop zijn bij enkelversiering. Deze zijn van het Nederlandse merk Bazou. Enkelbandjes met kralen, en enkelbandjes met zilveren muntjes. En gouden enkelbandjes in Ibizastyle met mintkleurige accenten

Aantal volgers is geen doel op zich
Zeker niet! Liever 10 geïnteresseerden dan 100 totaal buiten de doelgroep. Maar… Ik wil mijn shop ook koppelen aan de shopping functie in Instagram en Facebook en dat gaat niet vanaf dag één. Daarvoor zijn een heleboel ‘vage’ regels voor die Facebook bewust wat aan de vage kant houdt. Het komt erop neer dat je een bepaald aantal volgers moet hebben en er moet enige interactie zijn. Je moet iets toevoegen en betekenen voor de leden van de social media platforms. Voorlopig dus nog geen enkelbandjes via de shops van deze kanalen. Daar zal ik wat geduld voor moeten hebben. De komende tijd gewoon dagelijks berichten blijven posten over die leuke nieuwe enkelbandjes met schelpjes die net nieuw in de webshop staan over kinderenkelbandjes die Merel heeft gepast of over een collectie goedkope enkelbandjes. 

Sinds kort ook op Pinterest
Omdat ik alles wil uitproberen ben ik sinds kort ook op Pinterest te vinden. Pinterest is niet echt een social media platform maar eerder een zoekmachine met afbeeldingen. Dus als iemand op Pinterest zoekt naar een leuk enkelbandje dan wil ik natuurlijk daar ook tussen staan. Dus nu ben ik me helemaal aan het verdiepen in pinnen en repinnen. Ook dat is weer even wennen en uitzoeken maar hoort er allemaal bij. Het volgende platform is TikTok. Een kijken of ik leuke filmpjes kan maken. Gelukkig krijg ik hulp van Merel.

Volgende week ga ik wat vertellen over verzenden en de verzendkosten.

Wil je ook een enkelbandje kopen? Bekijk de collectie, er zit vast iets voor je tussen