Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Uitpakken is een feestje!

Wat is er leuker dan je pakketje uit te pakken met iets wat je hebt besteld? Je ziet de postbode of pakketbezorger al van een eindje aankomen en je weet dat ze bij jou stoppen. Je wacht tot je de ‘plof’ hoort of totdat de deurbel gaat. Yes daar is je pakket!

Uitpakken van je pakket

Dan komt het volgende moment, het pakket uitpakken. Ook al zo spannend. Op dit moment kan het nog twee kanten op gaan. Of je ontvangt wat je hebt besteld of het wordt een feestje. Stel je eens voor dat je drie enkelbandjes hebt besteld, want tja, je kon niet kiezen en dacht, kom laat ik mezelf eens verwennen. Ik kan er altijd nog eentje cadeau doen aan mijn vriendin 😉 (of niet). Je opent het doosje en ziet direct 3 plastic zakjes met hierin de door jou bestelde enkelbandjes.

  1. enkelbandje met gouden en beige schelpen,
  2. zilveren enkelbandje met mini schelpje
  3. vrolijk gekleurd kralenenkelbandje, de aanbieding van de week.

Je hoeft de zakjes niet open te maken, want je ziet ze meteen. Oké je hebt gekregen wat je hebt besteld. Je zet het doosje weg en gaat verder met de orde van de dag.

gekleurde organza zakjes met enkelbandjes

Wat als het uitpakken een feestje is?

Maar het kan zoveel anders! Stel je hebt weer drie enkelbandjes besteld, je kon namelijk nog steeds niet kiezen en je wilt er nu toch echt eentje cadeau doen aan je vriendin en misschien ook eentje aan je moeder geven. Je opent het doosje en daarin tref je een pakketje ingepakt in een vloeipapier met palmboompjes erop🌴🌴🌴. Het is dichtgeplakt met een sticker waarop staat ‘bedankt fijne klant’. Bovenop ligt een kaartje, ‘Veel plezier met je enkelbandje!’. Vervolgens moet je het echt ‘uitpakken’ uit het vloeipapier. Daarin zitten twee cadeau-zakjes, een stoffen organza zakje en een doorzichtig zakje met sterretjes en een kaartje.

  • Zakje 1) Het doorzichtige zakje met sterretjes bevat een prachtig gouden enkelbandje met facetsteentjes. Hieraan hangt een label: Bedankt en dan jouw naam. Op het kaartje staat nog wat informatie van het merk Boho Beach
  • Zakje 2) Je opent het gekleurde stoffen buideltje en ziet het enkelbandje met witte steentjes. Deze is nog mooier dan op de site! Je past hem meteen en hij staat superleuk bij je sneakers!
  • Zakje 3) Hmm, wat had je nu nog besteld? Je weet het eigenlijk niet meer. Vol spanning open je het derde zakje. En dan verschijnt een kaartje van kraft papier met daaraan een rosé gouden enkelbandje met muntjes. Wauw, wat is rosé goud toch een mooie kleur! Die zal heel mooi staan bij die hippe slippers met rosé gouden kralen.
  • Zakje 4) En dan het laatste zakje. Kadootje staat erop. Dat is leuk! Ik heb nu toch alles al wat ik heb besteld? Nieuwsgierig maak je snel dit pakje open en hier vind je…. Een verrassing! Want ik ga natuurlijk niet alles verklappen.

bedankt fijne klant veel plezier met je enkelbandje

Welke ervaring zou jij liever hebben? Welke webshop ga je onthouden en zul je je herinneren op het moment dat je nog eens een enkelbandje wil kopen. Want ja, zowel je moeder als je vriendin hebben inmiddels nog steeds geen bandje gehad. 😅

Wil jij ook een pakket ontvangen als een kadootje?

  • Het eerste pakket met 3 enkelbandjes kost samen €27.85 (rekening gehouden met de aanbieding van de week!)
  • Het tweede pakket met enkelbandjes kost samen €28,40. Beide pakketten verzend ik zonder verzendkosten.

En natuurlijk ontvang je een verrassing! Ik zie je bestelling graag tegemoet!

xxx- Inge