Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Vervolg blog en najaars uitverkoop!

Het duurde iets langer voordat deze blog online stond. Ten eerste had ik het wat te druk met andere zaken, zowel privé als werk en ten tweede ben ik toch wel een beetje zoekende naar een onderwerp. Want hoe je het ook draait of keert. De zomer is echt voorbij. En ik zal niet ontkennen dat ik dat merk in de bezoekersaantallen en bestellingen.

Bloggen over enkelbandjes

afbeelding van blogs van enkelversiering

Ik heb daarom ook even nagedacht over welk onderwerp ik zou gaan bloggen. Om het nu nog over zon, zee en strand te hebben terwijl het windkracht 5 is en de regen tegen de ramen spat, is niet echt passend. Moet ik dan (tijdelijk) stoppen met de blog? Daar voel ik ook weinig voor. De frequentie verlagen? Dat kan ik wel doen. En dat ga ik ook doen. Want een blog iedere week in de wintermaanden, dat wordt hem niet. Maar minimaal iedere maand en zo vaak als ik een onderwerp heb. Weet jij een leuk onderwerp om over te bloggen? Laat het me dan zeker weten.

Najaars-Uitverkoop

Maar zoals dat gaat bij veel winkels ga ik ook starten met een najaarsuitverkoop. Ik wil natuurlijk graag met een (ver)nieuwde collectie beginnen aan het nieuwe seizoen. Maar hoe pak je zoiets aan? En moet ik korting geven op alle enkelbandjes? En hoeveel procent korting geef ik dan?

enkelbandjes in visnet

Om de dag een procentje erbij

Dus ik heb het volgende bedacht. We starten met een uitverkoop van 5 procent op 1 oktober. Om de dag doe ik er een procentje bij. En dan eindigen we precies met 20 procent op 31 oktober. Natuurlijk zullen er daardoor enkelbandjes uitverkocht raken. Dus heb je je zinnen gezet op een speciaal enkelbandje dan is het aan jou om het risico te nemen om langer te wachten, want dan is de kans aanwezig dat je jouw enkelbandje uitverkocht raakt en achter het net vist.

Is de korting geldig op alle enkelbandjes?

Nee, dat niet. Maar wel op een heel groot deel van de collectie. Dus kijk vanaf 1 oktober naar de collectie: Oktober Uitverkoop. En scoor jouw favoriete enkelbandje met korting.

xxx- Inge