Vanaf € 45 geen verzendkosten, binnen 1 tot 2 dagen verzonden.

Zichtbare enkels verdienen een mooi enkelsieraad (gastblog)

Inge van Zuidam uit Zaamslag heeft de prachtige website enkelversiering.nl

Als er iets is wat in de zomer weer zichtbaar is, dan zijn het je enkels! We gaan weer lekker in jurkjes lopen, blote benen, korte broek, de enkels mogen weer gezien worden! We besteden weer meer zorg aan onze handel, nagels en voeten, we gaan onze dode winterhuid er weer vanaf scrubben en onze benen weer harsen en/of scheren. De sieraden welke we dragen worden weer meer gezien, de armen bloot, de armbanden, de benen bloot, de enkelbandjes! Nu kun je de enkelbandjes zelf gaan maken maar je kunt ze ook kant en klaar aanschaffen bij Enkelversiering! Hier vind je de meest uitgebreide collectie enkelbandjes op één plaats! Woon je in Zaamslag? Dan worden je enkelbandjes zelfs gratis bezorgd!

Soorten en maten

De mooie collectie enkelbandjes is onderverdeeld in verschillende categorieën.

  • Boho Beach ~ new in store
  • Enkelbandjes met schelpjes
  • Fijne enkelbandjes
  • Enkelbandjes voor kids
  • Bazou
  • 925 Sterling zilveren enkelbandjes

Ga je op vakantie? Dan kun je naast het inpakken van je badpak of bikini en dat mooie strandjurkje ook een leuk bijpassend enkelbandje meenemen met bijvoorbeeld schelpjes. Ga je s'avonds uit eten of gezellig naar een bar of terras? Zijn zijn de zilveren en gouden enkelbandjes weer prachtig, afhankelijk van de kleur van de rest van je sieraden, armbanden, kettingen en oorbellen.

Bazou is een Nederlands merk en al deze enkelbandjes zijn met de hand gemaakt van natuurlijke materialen, zoals edelstenen. De enkelbandjes worden zo minimalistisch mogelijk gehouden.

Designers gezocht

Maak jij zelf graag sieraden en wil je de enkelbandjes verkopen via de website van enkelversiering.nl neem dan contact op met Inge via het contactformulier. Inge neemt dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Favoriet

Wat zijn jouw favoriete enkelbandjes? Heb je liever een leuk enkelbandje met bedeltjes? Of alleen met kleine kraaltjes of heb je liever een enkelbandje met schelpen en zeedieren?

Welke bedels moeten er aan jou enkelbandje hangen?

Of wie weet vind je een leuk kwastje aan je enkelbandje wel hip? Heb je dan liever een enkelbandje van elastiek zonder een sluiting of juist weer met een sluiting? Er zijn heel veel verschillende soorten sluitingen. Moet dit dan een gewone karabijn sluiting zijn of het liefst een schuifknoopje? Er zijn talloze mogelijkheden! Laat het Inge weten zodat ze hier op in kan spelen!

Alvast heel veel plezier bij het uitzoeken van je enkelsieraden!

 

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!

 esther de jonge van het kralenstulpje.nl met een gastblog over enkelversiering
Esther de Jonge