Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

De eerste maand Enkelversiering

Eén maand Enkelversiering

Inmiddels mijn vijfde blog weeral. Wat gaat de tijd snel. Enkelversiering bestaat nu een ruime maand. En ik kan zeggen dat het een perfecte eerste maand was! Ik had 50 gratis enkelbandjes om bij iedere bestelling cadeau te doen en deze zijn inmiddels op. Maar niet getreurd! Ik heb al een ander kado bedacht, daar kom ik zo op terug. Ik zou het eigenlijk hebben over verzenden en verzendkosten maar dat schuif ik door naar volgende week. Daar kom ik nu niet aan toe omdat ik graag wat andere dingen wil delen.

Shopping kanaal op Instagram en Facebook

Ik had het in mijn vorige blog over dat ik graag een shopping kanaal op zowel facebook als Instagram wilde openen. Dat is me deze week gelukt. Ik ben officieel goedgekeurd! Dat betekent dat je het nog makkelijker is voor mensen die mij volgen of tegenkomen op social media om mijn winkel te bezoeken.

logo shopping op enkelversiering op facebook    shoppen logo bij enkelversiering via Instagram
Op Facebook kun je op mijn pagina op Shoppen klikken en op Instagram kun je via dit icoontje allerlei leuke winkels vinden die je misschien via google niet zo gemakkelijk tegenkomt. Echt een tip voor als je een leuk cadeau zoekt voor iemand. Het staat vol met woonaccessoires kleding, sieraden en nu dus ook met enkelbandjes. Ik ben er erg blij mee. Ik hoop dat het Enkelversiering weer een stukje verder helpt.

EK-voetbal

Tja, daar kunnen we niet omheen. En ik kan niet achterblijven. Ik moet toch iets met het EK. Daarom wilde ik graag oranje enkelbandjes. Nou dat was een hele zoektocht. Maar ik heb er gevonden! Oranje enkelbandjes op een elastische band met acryl kralen en rocailles (glas) en oranje enkelbandjes met een schelpje. Ik heb besloten om deze enkelbandjes gratis weg te geven bij iedere bestelling. Dus wil jij ook zo'n uniek nergens te krijgen oranje EK enkelbandje? Doe dan een bestelling en je krijgt het voor niks. Laten we hopen dat alle oranje enkelbandjes zijn uitverkocht over 3 weken.

Nieuwe voorraad en nieuw merk

De collectie heb ik de afgelopen maand flink kunnen uitbreiden en daar ga ik mee door. Zo heb ik een collectie met goedkope enkelbandjes toegevoegd. Maar ook van het merk Bazou heb ik nog een aantal prachtige nieuwe bandjes ingekocht. Zoals de gouden schakel enkelband met gouden kralen en de gouden flat snake enkelband. En vandaag (zaterdag) heb ik een bestelling binnen gehad met een collectie van een nieuw Nederlands merk Mint15. Deze week geef ik in de nieuwsbrief een sneak preview en als het goed is staan ze volgend weekend in de shop! Dus heb je je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Doe dat vooral! Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe merken. (scroll naar onderen, daar kun je je aanmelden)

Volgende week ga ik het dus misschien hebben over verzenden en verzendkosten…. Maar misschien ook niet.

Xxx- Inge