Gratis verzonden bij een bestelling vanaf 25 euro (NL) | Verzending binnen 2 dagen

Verzendkosten & Levertijd

Wij doen er alles aan om jouw pakket zorgvuldig te verpakken en te verzenden.

Verzendkosten

Wij leveren alleen in Nederland en België.
Alle bestellingen worden verzonden in een bubbelenvelop of een brievenbuspakket, afhankelijk van de hoeveelheid. Je hoeft dus niet thuis te blijven. Jouw enkelbandjes kunnen gewoon door de brievenbus.

Alleen grote fans van Enkelversiering die een grote hoeveelheid enkelbandjes bestellen kunnen een gewoon pakket verwachten.

Verzendkosten Nederland:
- Zonder track & trace €1,95 per verzending
- Met Track & Trace €3,95 per verzending.
- Bij een bestelling vanaf 25 euro verzenden wij zonder kosten.

Verzendkosten België:
- De verzendkosten in België zijn €3,95 per verzending.
- Bij een bestelling vanaf 45 euro verzenden wij zonder kosten.

Waarom geen gratis verzending?
Wij rekenen een eerlijke prijs voor onze producten. Als wij geen verzendkosten rekenen, dan moeten wij deze kosten toevoegen aan de verkoopprijs van onze producten. Dat doen wij niet, wij rekenen liever een eerlijke en voordelige prijs.

Levertijd

Wij verzenden je pakket meestal dezelfde dag maar uiterlijk binnen 1 à 2 dagen afhankelijk van de drukte. We verzenden onze pakketjes via PostNL, zij bezorgen de post in Nederland van dinsdag t/m zaterdag. Bestel je op vrijdag, eind van de dag, dan heb je je enkelbandjes op zijn vroegst dinsdag.

Alleen bij een verzending naar België ontvang je geen track & trace code. Wil je toch een toch een track & trace code naar België, neem dan even contact op.

Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt. In het geval dat je bestelling toch niet in goede orde aankomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan kijken naar een oplossing.