Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Verzendkosten & Levertijd

Wij doen er alles aan om jouw pakket zorgvuldig te verpakken en te verzenden.

Verzendkosten

Waarom geen gratis verzending?
Wij rekenen een eerlijke prijs voor onze producten. Als wij geen verzendkosten rekenen, dan moeten wij deze kosten toevoegen aan de verkoopprijs van onze producten. Dat doen wij niet, wij rekenen liever een eerlijke en voordelige prijs.

Verzendkosten Nederland & België:

  • € 3,95 per verzending.
  • Bij een bestelling vanaf 45 euro verzenden wij zonder kosten.

Levertijd

Producten uit onze eigen voorraad worden meestal dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 1 à 2 dagen verzonden, afhankelijk van de drukte. We verzenden onze pakketjes via PostNL, zij bezorgen de post in Nederland van dinsdag t/m zaterdag. Bestel je op vrijdag, eind van de dag, dan heb je je bestelling op zijn vroegst dinsdag.

Bij een verzending naar België ontvang je geen track & trace code. Wil je toch een track & trace code naar België, neem dan even contact op.

Leveranciers / Producenten
We hebben onze leveranciers en producenten zorgvuldig gekozen. Ze zijn gevestigd in Nederland. En met hoge uitzondering in België, Duitsland of Frankrijk. We werken alleen samen met producenten die snel verzenden (binnen een week). Producten die verzonden worden via de leverancier/producent kunnen via een andere partij dan PostNL komen.

Meer dan één pakketje?
Als je meer dan 1 artikel bestelt, kan het voorkomen dat je meer dan één pakketje krijgt. Veel producten worden uit eigen voorraad verzonden, maar sommige komen rechtstreeks van de producent/leverancier.

Wat als je bestelling niet aankomt?
Neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. We zorgen altijd voor een oplossing.

Wat als een bestelling beschadigd aankomt?
Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt. In het geval dat je bestelling toch niet in goede orde aankomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan kijken naar een oplossing.