Gratis verzonden bij een bestelling vanaf 25 euro (NL) | Verzending binnen 2 dagen

Verzendkosten

Wij leveren alleen in Nederland en België.

Verzendkosten Nederland:
- Zonder track & trace €1,95 per verzending
- Met Track & Trace €3,95 per verzending.
- Bij een bestelling vanaf 25 euro verzenden wij zonder kosten.

Verzendkosten België:
- De verzendkosten in België zijn €6,95 per verzending.
- Bij een bestelling vanaf 45 euro verzenden wij zonder kosten.

Waarom geen gratis verzending?
Wij rekenen een eerlijke prijs voor onze producten. Als wij geen verzendkosten rekenen, dan moeten wij deze kosten toevoegen aan de verkoopprijs van onze producten. Dat doen wij niet, wij rekenen liever een eerlijke en voordelige prijs.

Levertijd

Wij verzenden je pakket meestal dezelfde dag maar uiterlijk binnen 1 à 2 dagen afhankelijk van de drukte. We verzenden onze pakketjes via PostNL, zij bezorgen de post in Nederland van dinsdag t/m zaterdag. Bestel je op vrijdag, eind van de dag, dan heb je je enkelbandjes op zijn vroegst dinsdag.

Alleen 

Bij een verzending naar België ontvang je geen track & trace code. Wil je toch een toch een track & trace code naar België, neem dan even contact op.

ATTENTIE: In verband met de vakantieperiode kan het 1 tot 2 dagen langer duren eer je jouw bestelling binnen hebt. Vanaf 5-9 gelden weer de normale (snelle) levertijden. 

Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt. In het geval dat je bestelling toch niet in goede orde aankomt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We kunnen dan kijken naar een oplossing.