Vanaf € 45 geen verzendkosten. Verzending binnen 1 - 4 dagen, afhankelijk van product.

Enkelbandje zilver of goud? Feestdagen-trend 2021

Tijd voor een nieuwe blog. Het is weer al even geleden maar ik heb niet stil gezeten. Momenteel tellen we af naar de  feestdagen. Speciaal om te laten zien dat een enkelbandje prima over een panty onder een feestjurk gedragen kan worden heb ik een kerst-fotoshoot gemaakt. Dagelijks vind je nieuwe ideeën op Instagram en Facebook. @enkelversiering.nl. Verder zie ik een trend in de verkopen die ik graag met je wil delen.

Zilveren enkelbandjes bij dames favoriet

enkelbandjes zilver

Ik zie dat overall de zilveren enkelbandjes favoriet zijn. Deze worden grofweg het meeste gekocht. Blijkbaar zijn er toch meer zilver-liefhebbers van enkelbandjes dan goud-liefhebbers. Eerder schreef ik al over de bijzondere eigenschappen van zilver. Maar naast echt zilver zijn ook de zilveren rvs enkelbandjes in trek. Het zit hem dus vooral in de kleur. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook vaker zilveren sieraden draag dan gouden. Maar de laatste maand zie ik een verandering.

Feestdagen goed voor gouden enkelbandjes

De laatste maand zie ik een verandering in de verkoop van de enkelsieraden. Ineens worden er toch meer gouden enkelbandjes gekocht. Nu weet ik zelf niet zo goed of het daadwerkelijk komt door de feestdagen. Ik kan slecht inschatten hoeveel dames er onder hun feestjurk een enkelbandje dragen. Ik vind het zelf heel speciaal. Het maakt je outfit toch uniek. En uiteindelijk willen we allemaal uniek zijn toch? Maar hoe dan ook, van het aantal bandjes dat de afgelopen maand gekocht werd is het merendeel goud. Momenteel verkoop ik nog geen ‘echte’ gouden enkelbandjes. Die wens heb ik wel. Dat gaat zeker nog gebeuren. Tegen die tijd zal ik ook een blog schrijven over de eigenschappen van goud en hoe het zit met de gouden legering en karaats. Dat hou je nog van me tegoed.

Rose-gouden enkelbandjes in voorraad

enkelbandje met muntjes goud en roségoud

Natuurlijk kun je naast goud en zilver ook kiezen voor de kleur roségoud. Een trendy kleur waar ook heel veel dames van houden. Ideaal voor als je niet kunt kiezen tussen zilver en goud. Zelf ben ik ook erg fan van deze kleur. Zeker als je andere sieraden ook roségoud zijn is een roségouden enkelbandje een mooie aanvulling op je sieraden collectie.

Online een gouden, zilveren of rosé gouden enkelbandje kopen

Natuurlijk heb ik alle kleuren op voorraad bij Enkelversiering. Sommige enkelbandjes hebben muntjes of kralen. Er is veel te combineren. Zoals ik in een eerdere blogs al deelde, het combineren van enkelbandjes is ook een heel goed idee. Daarmee kun je jouw eigen unieke samenstelling kiezen. 

gouden enkelbandjes om met de feestdagen te dragenGouden enkelbandjes de maand december in de aanbieding

Omdat blijkbaar deze maand de kleur goud populair is, is er een kortingsactie van 10 procent. Dus bestel je in december een gouden enkelbandje dan krijg je 10 % korting. Bekijk hier snel de collectie.

 

 

Ik wens je alvast stralende feestdagen.

xxx- Inge